Natuurlijk kattenvoer

Natuurlijk kattenvoer is in opkomst, dat merken wij als producent van natuurlijk kattenvoeding en hondenvoeding erg goed. Katteneigenaren willen niets liever dat dan hun kat de allerbeste voeding met de meest gezonde voedingsstoffen eten. Dit sluit perfect op de filosofie van Orijen aan. Wij streven naar het produceren van de allerbeste kattenvoeding zoals de natuur dat bedoeld heeft. Bij Orijen werken we hier al jaren aan.

Het natuurlijk kattenvoer dat wij bereiden, is zo goed mogelijk afgestemd op de behoeftes van katten. De Afrikaanse wilde kat Felis Silvsetris Lybia is de naaste familie van de huiskatten zoals we die hier kennen. Wij denken en vinden dat het tam maken van de kat, dat al eeuwenlang gebeurt, niets veranderd heeft aan de anatomische bouw en de spijsvertering van katten. Het mag bekend zijn dat ook de voedingsbehoeften dan niet heel erg veranderd zijn.

Felis Silvestris Lybica, de voorouder van onze huiskat

Natuurlijk kattenvoer volgens Biologically Appropriate™

Biologically Appropriate™ is de term die wij koppelen aan voeding dat past bij de biologie en anatomie van katten (en honden). Hoe we dit doen? We bootsen de hoeveelheid, versheid en variëteit na van het natuurlijke dieet van jouw hond of kat.

Het natuurlijk kattenvoer (maar ook de hondenvoeding) van Orijen wordt bereid met (vers of rauw) spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. Het vlees wordt in grote hoeveelheden en brede diversiteit aangevuld met laag glycemische groenten, fruit en kruiden.

Meer weten over Biologically Appropriate™

Waarom natuurlijk kattenvoer van Orijen?

Katten zijn nature echte carnivoren die behoefte hebben aan vlees, veel vlees. Dit herken je aan een aantal uiterlijke en inwendige kenmerken van je kat, zoals scherpe en puntige hoektanden en een kort spijsverteringskanaal. De voeding van Orijen is gebaseerd op een voedingspatroon van een carnivoor; we simuleren de versheid, de verscheidenheid en de hoeveelheid zo dat het dicht mogelijk bij het natuurlijke eetpatroon van jouw kat blijven.

De 5 pijlers van natuurlijk kattenvoer

  • Het kattenvoer van Orijen is rijk aan vlees en dierlijke eiwitten
  • Het kattenvoer bevat meer vers vlees dan elk ander voer
  • We passen zogenaamde Wholeprey verhoudingen toe
  • Het kattenvoer heeft een beperkte hoeveelheid koolhydraten met lage glycemische waarde
  • Ons kattenvoer heeft een grote verscheidenheid van soorten vlees. 

Het natuurlijk kattenvoer van Orijen

De droge voeding van Orijen voor katten is samengesteld van vers vlees en verse vis, zonder granen en conserveringsmiddelen. Een maaltijd rijk aan verschillende dierlijke eiwitten. De natuurlijk kattenvoerlijn van Orijen bestaat uit vijf verschillende producten, elk met eigen ingrediënten en ieder bereid voor de diverse levensfases van jouw kat.

Orijen original cat

Orijen Cat bestaat voor 85% uit dierlijke ingrediënten, zoals gevogelte, ei en vis. Original bestaat voor ⅔ uit vlees dat vers of rauw toegevoegd aan de bereiding en voor ⅓ uit vlees dat gedroogd is toegevoegd. Dit kattenvoer is uitermate geschikt voor de volwassen kat.

Orijen kitten

ORIJEN Kitten is speciaal samengesteld om kittens voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben om gezond en sterk te worden. Het recept, gevuld met 90% hoogwaardige dierlijke ingrediënten zoals kip, kalkoen en zalm, helpt de spierontwikkeling van opgroeiende kittens te ondersteunen.

Guardian 8

ORIJEN Guardian 8 voeding is speciaal bereid om 8 veelvoorkomende gezondheidsproblemen van katten te helpen voorkomen. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en gebalanceerd toegevoegd. Hierdoor krijgt je kat alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn om gezond en fit te blijven.

Six Fish

Orijen Six Fish bestaat uit voor 85% uit 6 soorten vis: pacific sardines, heek, makreel, bot, rockfish en tong dat duurzaam gevangen wordt in de koude wateren van de North Pacific (Canada). De vis wordt dagelijks vers aangeleverd en is en blijft rijk aan voedingsstoffen en smaak waardoor jouw kat gezond en sterk wordt én blijft!

Regional Red

Orijen Regional Red bestaat voor 85% uit vlees is daardoor rijk aan eiwitten. Het vlees komt van de Angus rund, wild-zwijn, bizon, Romney lam en Yorkshire varken welke lokaal op de prairies van Canada gefokt worden.

Fit & Trim

Voor een kat in topconditie kies je voor het natuurlijk kattenvoer van Orijen Fit & Trim. Fit & Trim bestaat voor 85% uit scharrelkip, kalkoen, in het wild gevangen vis en scharreleieren. Fit en Trim is beperkt qua vetten en koolhydraten maar bevat een uniek mengsel van vezels en pompoen en appel.

Tundra

Orijen Tundra is speciaal ontwikkeld voor de moeilijk eter onder de katten. Tundra is bereid met een grote diversiteit aan dierlijke ingrediënten: geit, wild-zwijn, hert, ridder vis, scharrel eend en schaap. Door deze ingrediënten bevat Tundra weinig tot geen synthetische toevoegingsmiddelen.

Bekijk de droge voeding van Orijen

Meer weten over natuurlijk kattenvoer?

Wil je meer weten over natuurlijk kattenvoer? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier op de contactpagina.

Bekijk onze verkooppunten-pagina om te zien waar je in Nederland en België het natuurlijk kattenvoer van Orijen kunt kopen.