Zo stap je soepel over naar ORIJEN kat

Met de voeding van ORIJEN krijgt jouw kat een maaltijd boordevol dierlijke en voedzame eiwitten. Omdat ORIJEN zo rijk is aan dierlijk eiwit en vlees, raden we aan om ons stappenplan te volgen. Katten die niet gewend zijn aan veel voedzaam vlees en eiwit kunnen namelijk last krijgen van spijsverteringsproblemen. Door ons stappenplan te volgen stapt jouw kat soepel over en maakt zij op een prettige manier kennis met een gezond eetpatroon.


Bekijk het stappenplan

MET ORIJEN KIES JE VOOR:

85%

Voedzaam spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot.

15%

Groenten, fruit en kruiden.

0% 

Onnodige toevoegingen.

Het overstapplan

Het overstappen van je huidige voeding naar nieuwe voeding is niet moeilijk, maar het is belangrijk dat je niet te snel verandert van dieet. De beste manier om jouw kat te laten wennen aan nieuwe voeding is om dit op de volgende manier aan te pakken:

Stap 1.
Voeg de eerste dag slechts een klein deel (25%) van de nieuwe voeding toe en vul de rest aan met het oude voer.

Stap 2.
Verhoog het percentage nieuwe voeding elke dag in kleine stapjes (zo'n 5%). Zo voorkom je maag- en darmklachten. 

Stap 3.
Na ongeveer twee weken is jouw kat volledig overgestapt en geniet hij of zij van de onweerstaanbare en gezonde brokken van ORIJEN.

 

Doorloop onze voedingswijzer

VOOR WELKE VOEDING VAN ORIJEN KIES JIJ?

Het kan lastig zijn om de juiste voeding voor jouw huisdier te bepalen. Daarom hebben wij een voedingswijzer ingericht die je helpt bij het kiezen van de beste voeding voor jouw hond of kat. Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag bij het vinden van de id eale maaltijd voor jouw huisdier.

Doorloop de voedingswijzer