GRAANVRIJE KATTENVOEDING

Wil jij het beste voor je kat? Kies dan voor onze voedzame en natuurlijke kattenbrokken. Jij houdt van ORIJEN om de verse ingrediënten en jouw kat om de ongeëvenaarde smaak.

De voordelen van ORIJEN: 

  • 100% graanvrij
  • Rijk aan minimaal 85% vlees en/of vis
  • Koolhydraatarm
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Onweerstaanbaar lekker!

Waarom graanvrije voeding?

DE VOORDELEN VOOR JOUW KAT

De natuurlijke kattenvoeding van ORIJEN bevat een ongeëvenaarde variatie aan vers vlees en verse vis.

100%

Vrij van granen en conserveringsmiddelen.

85%

Dierlijke ingrediënten.

100%

Hoogwaardige voedingsstoffen.
Alleen het allerbeste voor jouw kat.

Waarom kiezen voor graanvrije kattenvoeding?

Katten zijn van nature echte vleeseters en verteren granen hierdoor slecht. Het ideale dieet van katten bestaat uit veel vlees en weinig granen/koolhydraten. Veel kattenbrokken bevatten echter veel granen. Granen worden vaak gebruikt als goedkoop vulmiddel, zonder toegevoegde waarde aan het dieet van je kat. Sommige katten zijn zelfs gevoelig/allergisch voor gluten of granen. Wil je het beste voor je kat? Kies dan voor graanvrije kattenvoeding met veel hoogwaardige dierlijke ingrediënten.

 

Bekijk ORIJEN Kattenvoeding

 

VERGELIJK EN BEOORDEEL ZELF

Het kiezen van de juiste kattenvoeding kan lastig zijn. Om het kiezen van de beste kattenvoeding zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we de meest populaire merken met elkaar vergeleken. Zo maak je altijd de beste keuze.

 

VERGELIJK EN BEOORDEEL JOUW BROK

Maak de overstap naar ORIJEN

Wil jij ook de overstap maken naar de kattenvoeding van ORIJEN? Het overstappen is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk om dit niet te snel te doen. De beste manier om jouw kat te laten wennen aan nieuwe voeding is door onze stappenplan te volgen. Op deze manier stap jij soepel over:

Ik maak de overstap