Overstappen naar Orijen

Zodra jij overstapt op de voeding van Orijen krijgt jouw huisdier een maaltijd die boordevol dierlijk en voedzame eiwitten zit. Dit doen we door de beste en natuurlijk ingrediënten te gebruiken, zonder allerlei toevoegingen. Bekijk nu ons assortiment en ontdek of de voeding van Orijen iets voor jou is.

 

Ontdek ons assortiment

Hoe stap je over naar de voeding van Orijen?

Het overstappen van je huidige voeding naar nieuwe voeding is niet moeilijk, maar het is belangrijk dat je niet te snel verandert van dieet. De beste manier om jouw hond of kat te laten wennen aan nieuwe voeding is om dit op de volgende manier aan te pakken:

  • Stap geleidelijk over. Voeg de eerste dag slechts een klein deel (25%) van de nieuwe voeding toe en vul de rest aan met het oude voer.
  • Verhoog het percentage nieuwe voeding hierna elke dag in kleine stapjes. Zo voorkom je maag- en darmklachten.
  • Na ongeveer één week is je hond of kat volledig overgestapt en geniet hij/zij van de onweerstaanbare brokken van Orijen.

Voor welke voeding van Orijen kies jij?

Het kan lastig zijn om de juiste voeding voor je lieve huisdier te bepalen. Daarom hebben wij speciaal een voedingswijzer ingericht die je helpt bij het kiezen van de beste voeding voor jouw hond of kat. Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale maaltijd voor je huisdier.

Vul de voedingswijzer in