Samen op avontuur?
Geef'm zijn natuur

 

Honden zijn echte avonturiers! En bij een actieve levensstijl hoort een gezond en gevarieerd dieet. De natuurlijke voeding van ORIJEN bevat een ongeëvenaarde variatie aan vers vlees en verse vis. Probeer het rotatiedieet en ontdek al onze smaken!

 

De voordelen van ORIJEN hondenvoeding:

  • Bevat minimaal 85% vlees en/of vis
  • 100% graanvrij
  • Volledig afgestemd op de gezondheids- en voedingsbehoefte van jouw hond
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Onweerstaanbaar lekker!

Bekijk de actie

Voed je hond zijn natuur

Wij geloven dat honden dezelfde voedingsbehoefte hebben als hun voorouders: een dieet rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten. Daarom gebruiken we alleen de beste, natuurlijke ingrediënten in onze recepten. Onze hondenvoeding wordt bereid met vers of rauw spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, aangevuld met de lekkerste groenten, fruit en kruiden. Voor een blije, gezonde en sterke hond.

 

85%

Vlees of vis

100%

Graanvrij

100%

Natuurlijk

Probeer het rotatiedieet

Eet jij elke dag hetzelfde, nee toch? Ook je hond wilt graag wat afwisseling in zijn dieet. Door je viervoeter een lange tijd dezelfde brokken voor te schotelen, kan het zijn dat ze er intolerantie voor opbouwen. Doordat ORIJEN verschillende soorten vlees gebruikt, heb je hier minder last van. Maar met rotatiedieet wordt dat nog minder. Probeer daarom het rotatiedieet!

 

Orijen Natuurlijke hondenvoeding

 

Met het rotatiedieet wissel je bijvoorbeeld elke drie tot vier maanden van hondenbrokken en kies je iedere keer een andere variant als je nieuwe zak koopt. Hiermee verras je je hond telkens met een nieuwe verrukkelijke smaak. Maar het rotatiedieet heeft ook verschillende gezondheidsvoordelen voor jouw viervoeter. Zo krijgt je hond alle belangrijke vitamines, mineralen en aminozuren binnen en draagt afwisselende voeding bij aan een goede spijsvertering.

 

Orijen Rotatiedieet

 

Onze natuurlijke hondenvoeding is verkrijgbaar in 9 varianten, waarvan vier voor alle rassen en leeftijden. Ideaal voor een gevarieerd dieet! Ook het rotatiedieet proberen? Maak nu kans op een van de gratis ORIJEN proefverpakkingen. Schrijf je in voor de actie en wie weet verras jij je hond binnenkort met onze overheerlijke dierenvoeding!

 

Vind de beste brok voor jouw hond

Doe mee en win

Doe mee met de actie en maak kans op 1 van de 1.000 proefverpakkingen ORIJEN hondenvoeding.

{{ errors.first("field_133") }}
{{ errors.first("field_134") }}
{{ errors.first("field_135") }}
{{ errors.first("field_136") }}
{{ errors.first("field_137") }}
{{ errors.first("field_138") }}
{{ errors.first("field_139") }}
{{ errors.first("field_141[]") }}
{{ errors.first("privacy") }}