Orijen honden- en kattenvoeding

VOEDING ZOALS DE NATUUR HET BEDOELD HEEFT

VOEDING ZOALS DE NATUUR HET BEDOELD HEEFT
Verse regionale ingrediënten
Vanuit de natuur

Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft

Onze missie staat voorop in alles wat we doen: de allerbeste voeding voor jouw hond of kat zoals de natuur het bedoeld heeft. Wij geloven dat honden en katten dezelfde voedingsbehoefte hebben als hun voorouders. Rijk aan dierlijke, voedzame eiwitten. Dit kan alleen door de beste, natuurlijke ingrediënten te gebruiken, zonder allerlei toevoegingen. Dierenliefhebbers over de hele wereld vertrouwen op de bekroonde voeding en snacks van Orijen. Voor een blij, gezonde en sterke kat of hond. 

Meer lezen

 

Onze voeding

Als dierenliefhebber wil je de allerbeste voeding voor je hond of kat. Wij geloven dat huisdieren dezelfde behoefte hebben als hun voorouders. Je hond of kat is niet gebaat bij allerlei synthetische toevoegen. Daarom is onze voeding gebaseerd op een groot aandeel verse, dierlijke ingrediënten. Hierdoor zijn toevoegingen niet of nauwelijks nodig. Alles wordt bereid in eigen keukens om hoge kwaliteit te kunnen garanderen. 

Meer lezen

 

Verse regionale ingrediënten

Goede voeding betekent dat je gebruik moet maken van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. De regionale ingrediënten in Orijen zijn onovertroffen en bevatten voedingsstoffen in de meest verse, natuurlijke en voedzame vorm. Onze keukens staan in het midden van de vruchtbare landbouwgronden en ranchgebieden in Alberta, Canada.

Meer lezen

Zoek een verkooppunt