DE BESTE VOEDING VOOR PUPPY's

De beste voeding voor puppy's is: rijk aan vlees, graanvrij en bevatten verse ingrediënten. De brokken van ORIJEN ondersteunen de groei en ontwikkeling van je puppy door hoogwaardige ingrediënten te combineren met een uitgebalanceerd dieet. De graanvrije hondenbrokken van Orijen bevatten: spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. Elk van deze dierlijke ingrediënten bevat haar eigen mineralen en vitaminen die bijdragen aan de gezondheid van je puppy.

De voordelen van de Orijen Puppyvoeding:

  • 100% Graanvrij
  • Bereid met heel veel vlees en/of vis (85%)
  • Ondersteunt de groei en ontwikkeling van jouw puppy
  • Hypoallergeen
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Onweerstaanbaar lekker!

VIND DE BESTE BROK VOOR Je PUPPY

DE VOORDELEN VAN ORIJEN

De natuurlijke voeding van ORIJEN bevat een ongeëvenaarde variatie aan vers vlees en verse vis.
Probeer het rotatiedieet en ontdek al onze smaken!

85%

spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot.

100%

hoogwaardige ingrediënten.
Alleen het allerbeste voor jouw hond. 

100%

vrij van granen, maïs, rijst en conserveringsmiddelen. 

Hoe kies je de beste voeding voor je puppy?

Iedereen wilt het beste voor zijn puppy, maar hoe bepaal je wat een goede brok is? Het vleesgehalte en het eiwitgehalte zijn één van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden bij de keuze van een brok.

Honden zijn van nature carnivoren en hebben daarom veel vlees nodig. Bevatten de brokken veel graan? Dan is dit een slecht teken. Granen worden over het algemeen gebruikt als een goedkoop vulmiddel in hondenvoeding, zonder toegevoegde waarde op het dieet van je hond.

Puppy’s hebben meer eiwit nodig dan volwassen honden. Dit komt omdat ze voldoende dierlijk eiwit nodig hebben voor een optimale ontwikkeling. Dierlijk eiwit is van hogere kwaliteit dan plantaardig eiwit. ORIJEN is bereid met 85% vlees en/of vis. Dit is 24% hoger dan vergelijkbare merken!

 

Bekijk onze recepten

 

DE BESTE BROKKEN VOOR JOUW PUPPY

De beste brokken voor jouw puppy vind je bij Orijen. De Orijen puppy brokken helpen bij de groei en ontwikkeling van jouw puppy en houden de puppies sterg en gezond.

Ben je op zoek naar de beste brok voor jouw puppy? Doorloop dan onze voedingswijzer:


DOORLOOP DE VOEDINGSWIJZER

 

Hypoallergeen kattenvoer

 

Zoals je in de bovenstaande afbeelding kan zien, is de voeding van Orijen echte superfood! Ideaal voor een puppy in de groei. Kies jij ook voor voedzame hondenvoer van hoge kwaliteit. Bestel jouw puppy's favoriete brok eenvoudig online of koop in de winkel bij de betere dierenspeciaalzaken.

 

BEKIJK VERKOOPPUNTEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

{{ errors.first("field_194") }}
{{ errors.first("field_195") }}