Kattenvoeding met 8 gezondheidsvoordelen

Bescherm de vitaliteit van je kat met behulp van natuurlijke voeding. ORIJEN Guardian 8 voeding is speciaal bereid om 8 veelvoorkomende gezondheidsproblemen van katten te helpen voorkomen. Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en gebalanceerd toegevoegd. Hierdoor krijgt je kat alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn om gezond en fit te blijven.

Ontdek de 8 gezondheidsvoordelen

Het verschil zit in de ingrediënten

90%

Dierlijke ingrediënten

66%

Van de ingrediënten is vers of rauw

40%

Eiwit

Bescherm de vitaliteit van je kat

Voordelen Guardian 8 

ORIJEN Guardian 8 biedt je kat ondersteuning op wel acht gebieden. Dit komt door de unieke samenstelling van het recept. Ontdek welke ingrediënten hiervoor zorgen.

 

Immuunsysteem

ORIJEN Guardian 8 helpt het immuunsysteem te ondersteunen. De brokjes bevatten in het wild gevangen vis die rijk is aan EPA en DHA. EPA en DHA zijn essentiële visvetzuren (omega 3 en 6) die bijdragen aan een gezond en sterk immuunsysteem. Ook bevat de voeding fruit en groente die zorgen dat jouw kat voldoende antioxidanten binnen krijgt.

Spijsverteringssysteem

ORIJEN Guardian 8 ondersteunt ook de spijsvertering. De ingrediënten zijn rijk aan prebiotica, zoals: gedroogde cichoreiwortel en vezels uit fruit en groenten. Prebiotica is voeding voor de goede bacteriën in het spijsverteringskanaal. Hierdoor komen er meer van deze goede bacteriën én kunnen ze beter hun werk doen. Dit maakt ORIJEN Guardian 8 ideaal voor katten met een gevoelige maag!

Huid & vacht

De brokjes bevatten omega 3-rijke oliën. Deze helpen je kat om een glanzende vacht en een gezonde huid te behouden en ontwikkelen.

Hart

ORIJEN Guardian 8 voeding helpt de gezondheid van het hart te ondersteunen met natuurlijk voorkomende taurine. Dit komt voor in dierlijke eiwitbronnen zoals gevogelte, vis en eieren.

Spieren

De voeding bestaat voor 90% uit dierlijke ingrediënten. Het eiwitpercentage is hierdoor erg hoog, wel 40%! Dit zorgt ervoor dat jouw kat voldoende stoffen binnenkrijgt die de spierbehoud en spierontwikkeling ondersteunt.

Gewrichten

Ondersteunt de gewrichten van volwassen en oudere katten met olie van koolvis, die rijk is aan omega-3 vetzuren.

Hersenen

Helpt de hersenontwikkeling en cognitieve functie te ondersteunen door oliën die rijk zijn aan omega-3 en -6 vetzuren van in het wild gevangen koolvis, en natuurlijk voorkomende arginine van pluimvee en vis.

Ogen

Ondersteunt de ooggezondheid met natuurlijk voorkomende taurine en vitamine A uit dierlijke bronnen zoals kippen- en kalkoenlever.

Maak jij de juiste keuze voor je kat?

Kittens en katten hebben vanuit hun natuurlijke bouw behoefte aan dierlijke eiwitten. Met de kattenvoeding van ORIJEN geef je jouw kat de allerbeste ingrediënten uit de natuur. ORIJEN Guardian 8 is bereid met 90% dierlijke ingrediënten, waarvan 2/3 vers of rauw! Hierdoor bevatten de brokjes maar liefst 40% eiwit en slechts 19% koolhydraten.

Wil je ook de juiste keuze maken voor je kat? Klik dan op de onderstaande knop en lees meer over ORIJEN Guardian 8.

Bekijk ORIJEN Guardian 8

Ontdek of Guardian 8 de juiste keuze is voor jouw kat!

Met de voeding van ORIJEN kies je voor een dieet bomvol verse en rauwe ingrediënten. Wil je weten welke brok het beste bij je kat past? Doorloop dan onze voedingswijzer en ontdek het binnen een paar klikken.

Doorloop de voedingswijzer