Goede hondenbrokken, weinig ontlasting

Goede hondenbrokken die zorgen voor weinig ontlasting. Veel hondeneigenaren zijn op zoek naar dit soort hondenvoeding; je wilt alleen het allerbeste voor je hond. Over het algemeen nemen we aan dat hoe minder ontlasting je hond heeft, hoe meer voedingsstoffen je hond binnenkrijgt en gebruikt. Onze filosofie sluit hier naadloos op aan: wij produceren hondenbrokken (hondenvoeding in z’n algemeenheid) zoals de natuur het bedoeld heeft. Wij geloven dat honden (en katten) dezelfde voedingsbehoefte hebben als hun voorouders: rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten. Goed voor de ontlasting.

Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft

‘Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft’ het is onze missie en het is ons uitgangspunt van alle werkzaamheden die we bij Orijen doen. We willen alleen de allerbeste hondenvoeding, zoals bijvoorbeeld hondenbrokken die ervoor zorgen dat je hond weinig ontlasting heeft.

Die allerbeste hondenvoeding ontstaat door de biologie en anatomie van honden te begrijpen; dit noemen we bij Orijen Biologically Appropriate™. We bootsen de hoeveelheid, versheid en variëteit na van het natuurlijke dieet van honden.

De grijze wolf, Canis Lupus, is de voorouder en het naaste familielid van alle honden met voor 97% hetzelfde DNA. We zien dat, ondanks het eeuwenlang fokken van honden, de spijsvertering en de anatomische bouw gelijk is gebleven aan dat van de voorgangers van jouw hond. Het is daarom logisch dat ook het voedingspatroon vrijwel gelijk is gebleven.

Grijze wolf, de voorouder van de hond zoals we die nu kennen

Onze hondenbrokken, de beste hondenvoeding

Wij bereiden onze hondenvoeding volledig in eigen beheer, hierdoor kunnen we een bepaalde kwaliteitsstandaard garanderen. Onze hondenvoeding wordt bereid met spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. Dit vlees is vers of rauw en wordt aangevuld met groenten, fruit en kruiden. Onze hondenbrokken, bijvoorbeeld, worden op deze manier bereid om zo dicht als mogelijk bij de natuur te blijven. Onze voeding is vrij van ondergeschikte ingrediënten zoals granen of mais. Deze ingrediënten zijn niet goed voor de spijsvertering van honden. We kiezen juist voor graanvrije hondenvoeding omdat dit soort ingrediënten darmproblemen kunnen veroorzaken. In het verlengde hiervan kan het ook zijn dat uw hond zonder graanvrije hondenvoeding problemen met de ontlasting heeft.

Daarnaast is ons voer vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica en wordt onze voeding beperkt in het aantal synthetische toevoegingsmiddelen.

Heerlijke hondenbrokken

Orijen droge voeding, hondenbrokken, bestaat voor +/-70% uit verse ingrediënten die worden aangevuld met gedroogde ingrediënten. Het in eigen vocht gegaard, zonder toevoeging van (vervuild) water van buiten. Tenslotte worden de ingrediënten bereid tot een overheerlijke hondenbrok.
De droge voeding lijn van Orijen bestaat uit elf verschillende soorten hondenbrokken. De elf productsoorten kunnen we eigenlijk opsplitsen per levensfase. Zo is er Orijen Puppy dat rijk is aan dierlijke eiwitten en vet en goed is voor de bevordering van groei en ontwikkeling. We hebben hierin ook een special variant voor Large Breed Puppy's en Small Breed Puppy's.

Orijen Original hebben we ontwikkeld voor honden van alle rassen en leeftijden; bestaat voor 85% uit dierlijke ingrediënten waarvan ⅔ vers/rauw vis of gevogelte. Orijen Senior is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Deze hondenbrokken bevatten beperkte koolhydraten wat goed is voor de gezondheid van jouw hond.

De droge voeding van Orijen blijft zo dicht als mogelijk bij de hondenvoeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Het zit boordevol hoogwaardige voedingsstoffen waarmee we jouw hond helpen gezond en sterk te blijven. Onze hondenbrokken zijn graanvrij. Granen in hondenbrokken kunnen slecht zijn voor de spijsvertering van jouw hond. Granen kunnen problemen in de maag en/of darmen veroorzaken. En die problemen kunnen nadelige gevolgen hebben voor de ontlasting van jouw hond.

Goede hondenbrokken van Orijen

De goede hondenbrokken van Orijen zijn op tal van locaties in Nederland en België verkrijgbaar. Kijk eens op onze verkooppunten-pagina voor locaties bij jou in buurt of links naar webshops.