DE BESTE VOEDING VOOR JOUW KITTEN

Jij wilt natuurlijk het beste voor je kitten. Om de ontwikkeling en groei van jouw kitten zo goed mogelijk te ondersteunen, bevat ORIJEN: spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. Elk van deze dierlijke ingrediënten bevat haar eigen voedingsstoffen die bijdragen aan de gezondheid van jouw kitten.

De voordelen van de ORIJEN kittenvoeding:

  • 100% Graanvrij
  • Minimaal 85% vlees en/of vis
  • Ondersteunt de groei en ontwikkeling van kittens
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
  • Onweerstaanbaar lekker!

De beste voeding voor kittens

DE VOORDELEN VOOR JOUW KAT

De natuurlijke kattenvoeding van ORIJEN bevat een ongeëvenaarde variatie aan vers vlees en verse vis.

100%

Vrij van granen en conserveringsmiddelen.

85%

Dierlijke ingrediënten.

100%

Hoogwaardige voedingsstoffen.
Alleen het allerbeste voor jouw kat.

Hoe kies je de beste kittenvoeding?

Het vleesgehalte en het eiwitgehalte zijn een van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden bij de keuze van kittenvoeding. Kittens zijn van nature carnivoren en hebben daarom veel vlees nodig.

Bevatten je brokken veel graan? Dan is dit vak een slecht teken. Granen worden over het algemeen gebruikt als een goedkoop vulmiddel in dierenvoeding, zonder toegevoegde waarde op het dieet van je kitten. Sommige kittens zijn zelfs gevoelig/allergisch voor gluten of granen. Wil je het beste voor je kittens? Kies dan voor graanvrije kittenvoeding met veel hoogwaardige dierlijke ingrediënten.

 

Bekijk ORIJEN Kittenvoeding

 

Eiwitrijke kittenvoeding

Om het natuurlijke dieet van jouw kitten zo goed mogelijk na te boosten, bevatten de graanvrije kittenbrokken van ORIJEN minimaal 85% vlees. Wij gebruiken een mix van: spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. Elk van deze ingrediënten bevat haar eigen voedingsstoffen en antioxidanten. Hierdoor krijgt je kitten alle bouwstoffen binnen die zij nodig heeft.

Hypoallergeen kattenvoer

Wil jij de beste brok voor jouw kitten vinden? Doorloop dan onze voedingswijzer. 


DOORLOOP DE VOEDINGSWIJZER

Maak de overstap naar ORIJEN

Wil jij ook de overstap maken naar de voeding van ORIJEN? Het overstappen is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk om dit niet te snel te doen. De beste manier om jouw kitten te laten wennen aan nieuwe voeding is door onze stappenplan te volgen. Op deze manier stap jij soepel over:

Ik maak de overstap